Зали

Зала

“Циклорама”

Зала Циклорама е нашата основна снимачна зала. Тя е кръстена на известната безкрайна бяла стена (cyclorama).  Оборудвана е с релсова система FOBA, позволяваща разполагане на светлините без излишни кабели и стативи по земята.
Цялото оборудване може да разгледате по-долу.

Залата е подходяща за създаване на различни по вид фото, видео и аудио продукции.
Има обособена зона с кухненски бокс, хладилник, кафе машина, диспенсър за топла и студена вода, както и удобен клиентски кът.
Отделен е кът, в който се съхранява цялата налична осветителна система за лесен и бърз достъп и монтаж спрямо идеите и нуждите, а множеството модификатори са практично разпънати и подготвени за по-лесна употреба.

Общ Размер: 90 м2 Височина: 3,30 м Снимачна част: 7,5 х 5,5 м

Зала

“Интериори”

Зала Интериори събира в себе си четири отделни помещения: една основна зала за снимки с изградени декори (80 кв.м), зала за новородени (10 кв.м), гримьорна и съблекалня (5 кв.м) и склад (5 кв.м), с обща квадратура 100 кв.м., височина 3.30 м. В нея ще откриеш огромно разнообразие от декори (попитай ни за наличните такива), асортимент от реквизити, мебели, богат гардероб, съдържащ над 500 рокли за дами, над 250 дрехи за момчета и момичета на възраст от 6 месеца до 10 години и над 200 броя дрешки за новородени бебчета.

Създадената гримьорна с осветено и голямо огледало е удобна за работа едновременно и на фризьор и на гримьор.

Размер: 80 м2 / височина 3,30 м

ЗАЛА "НОВОРОДЕНИ"

В зала Интериори има специално оборудвано помещение за новородени бебета, в него ще откриете огромен асортимент от реквизити и аксесоари, необходими за перфектната фотосесия на новородени. Разполагаме с удобен beanbag, на който ще можете да работите с бебето, осигурявайки му комфорт и сигурност. Създадена с внимание към всеки детайл, тя ще предостави оптимални условия за спокойна и безопасна работа, за да създадете нежни и вълнуващи фотографии на новородените малчугани.
Нашите асистенти редовно преминават обучения по безопасност при работа с деца и са добре обучени и подготвени, за да ви подпомогнат с опит и знания, за да се чувствате спокойни и уверени, като знаете, че бебето е в безопасни ръце.

Размер: 15м2 / височина 3,30 м

Гримьорна и съблекалня

Студиото разполага с отделна зала, в която на спокойствие да се подготвите за вашата фотосесия с огромно огледало, специално осветление, удобства за едновременната работа на гримьор и фризьор. Тук е и огромния ни гардероб от дрехи и реквизити, които могат да бъдат използвани за вашите проекти.

Размер: 15м2 / височина 3,30 м

Складова част

В която ще откриете тонове интересни пропсове за вашите идеи.

Размер: 5м2 / височина 3,30 м

Наем на студиото

Цени и екстри

Цени за наем:

Цена за наем на една зала:
100 лв./час

Цена за наем на двете зали едновременно:
150 лв./час

(Препоръчително ако имате нужда от голяма гримьорна, съблекалня, декори и пространство за работа).


Aсистент – 35 лв./час
Осветител – 100 лв/час

ОТСТЪПКИ:
≤ 3 часа – 10 %
≤ 7 часа – 20 %

Цените са крайни с включен ДДС

Включва:

Климатизация / вентилация / отопление
Озвучение
ТВ
WI-FI
Хладилник
Санитарен възел
Почистване
Свободен паркинг достъп до сградата
Обслужване от бара - кафе, чай, вода

* Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

Резервирай своя час

или се свържи с нас, ако имаш по-специфично запитване.