За Нас

виолета пефтичева

ПРАВИЛНИЯТ ФОТОГРАФ ЗА ТВОИТЕ ПРОЕКТИ​

Виолета Пефтичева повече от 11 години твори в сферата на визуалните изкуства с акцент върху семейната, бизнес и продуктова фотография. Преди да се посвети на визуалните изкуства тя ръководи издателство с фокус върху туризма и притежава рекламна агенция. През годините създава и развива няколко успешни фотостудия в Бургас и София.

Последният ѝ проект е студийният комплекс Photo Lounge в родния ѝ град. Студийният комплекс Photo Lounge в Бургас е амбициозен проект, който с двата си самостоятелни салона – зала „Интериори“ и зала „Циклорама“, както и с множеството си допълнителни екстри за по-малко от година се превърна в едно от най-предпочитаните пространства за работа на професионалисти от областта на фотографията, видеографията, рекламата и дигиталния маркетинг.

Богатата техническа обезпеченост на Photo Lounge привлича професионалистите, а клиентите се радват на изобилие от над 30 000 уникални артикула – дрехи, обувки, аксесоари и др. от гардероба му. Складът на Photo Lounge постоянно се обновява и допълва с различен реквизит, съобразени с последните модни тенденции в изграждане на качествена и неповторима визия за създаване на различни и индивидуално съобразени с нуждите на всеки клиент декори за максимална удовлетвореност.

„За да си истински качествен артист трябва да си посветен и отдаден изцяло и страстно на работата си“, споделя Виолета Пефтичева. Перфекционизмът ѝ я мотивира винаги да е в унисон с новостите в бранша и да ги въвежда веднага в работата си.

Клиентите на Виолета Пефтичева твърдят, че педантичността и посветеността ѝ са абсолютната гаранция за тяхната максимална удовлетвореност. Уважението към тях се усеща в мига, когато прекрачат прага на студийния комплекс. Те са доволни и от факта, че във Photo Lounge тяхното време винаги се цени. Работи се бързо и професионално, благодарение на компетентния, отдаден и опитен екип на фотографа.

Виолета Пефтичева е лектор в няколко специално разработени от нея обучителни програми по фотография. Готова е и собствената ѝ менторска програма с акцент – изграждане на успешен бизнес модел в областта на фотографията, която ще стартира през месец април тази година. Тя е водещ на Youtube предаванията „Сватбеният подкаст на Виолета Пефтичева“ и „Дебелата с Виолета Пефтичева“

послание ОТ ВИОЛЕТА

Добре дошъл на сайта на Photo Lounge. Радвам се, че мога лично да те приветствам тук, в нашия онлайн дом. Още през 2013-та година, когато насочих професионалното си развитие към фотографията, моя мечта бе да създам студио, различно от всички останали. Фотостудио, в което клиента да се почувства удобно, сигурно и в добри ръце. Студио, което изненадва постоянно своите гости с интересни творчески идеи, пълнометражни декори и стабилно развитие през годините. Студио, чието име е гаранция за доверие и качествено изпълнена работа. За това развих бизнеса си не чрез дадено име на студио, а чрез собственото си име и лице. Вярвам, че човек трябва да стои с името си зад всеки един проект и да го защитава. Дълги години вложих в изграждане на добра репутация и в реализацията на тази мечта. И днес, през 2024-та година, съм удовлетворена от това, което успях да създам. Photo Lounge е студио, към което се стремях. Вярвам в неговото развитие и размах. Доволна съм, че днес мога да посрещна в снимачния център, всеки, който желае да създава всякакъв вид фото, видео и дори аудио продукция. Нямаме никакви ограничения, а само безкрайни вдъхновения. Аз и моят екип сме специализирани освен в семейната, сватбената и модната фотография, в реализацията на висококачествени фотографски, видеографски и креативни продукции за бизнеса. През 2023-та година добавихме в портфолиото си и изграждане на маркетингови стратегии за дигиталните мрежи. Чрез тази услуга ние улесняваме  дигиталното присъствие в социалните мрежи като се грижим за доброто планиране, заснемане, монтиране и реализиране на всяка една идея. За бизнеса остава най-приятната задачи – да обслужи новите клиенти. Освен тези нововъведения, и знаейки от личен опит болезнената и скъпа цена на успеха, костваща редица здравословни проблеми, липси от дома, безсънни нощи, финансови несгоди, бюрокрация и т.н., взех решението да помогна на всеки един артист, нуждаещ се от място за вдъхновение и реализация на идеите си. И днес, Photo Lounge, отваря широко вратите си и предоставя на всеки един фотограф, видеограф, артист, творец, продуцент, ученик или студент, възможността да влезе и да използва всичко вече изградено, снабдено и оборудвано от мен и моя екип. Дали ще наемеш студиото, за да се учиш и надграждаш уменията си, дали ще доведеш свои клиенти, които да снимаш или ще създаваш външна продукция – то ти си добре дошъл – 24/7. А огромния опит и над 10 000 доволни клиенти ми вдъхнаха увереността, че е време да предам знанията си напред. Затова в секция ОБУЧЕНИЯ ще намериш подробна информация за всички текущи и предстоящи тренинги, обучения, майсторски класове и програми. Позволи на мен и доказаните професионалисти, които съм селектирала за теб, да ти спестим тоновете грешки, които ние направихме през годините и да ти помогнем да надградиш себе си и да сбъднеш мечтите си. Силно вярвам в добрата екипна работа. Затова – довери ни се и нека заедно стигнем по-далеч!

С уважение,
Виолета Пефтичева
Подпис

Запознай се с екипът на Photo Lounge

Основател и фотограф

Връзка с клиенти

Специалист обработка

Дигитален маркетинг

Тон режисура и аутио мастеринг

ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИТЕ

КАКВО КАЗВАТ ДРУГИТЕ ЗА PHOTO LOUNGE

Виолета пефтичева

фотограф и продуцент

Фотограф, основател и вдъхновител. Отговаря за цялостното изграждане и идейни проекти на декори, реализация на проекти, концептуални и различни по вид фото и видео продукции.

Пламена Семидчиева

връзка с клиенти

Магистър “Управление на човешките ресурси” с дългогодишен опит в работа с клиенти. Специализира в обслужването на най-високо ниво на клиентите. Участва дейно в създаване на декори, концепции и идеи за фотосесии

КАТАРИНА ЯНЕВА

специалист обработка

Бакалавър “Рекламен дизайн” и Магистър “Фотография”. Специализира в графична обработка на изображенията в програмите на Adobe и предметна фотография. Участва дейно в създаване на декори, концепции и идеи за фотосесии.

БОРИС ВАРТАНЯН

Видеограф

Бакалавър “Рекламен дизайн” и Магистър “Фотография”. Специализира в графична обработка на изображенията в програмите на Adobe и предметна фотография. Участва дейно в създаване на декори, концепции и идеи за фотосесии.

Георги пефтичев

тон режисьор

Магистър “Аудио продукция и мастеринг”. Тон режисьор с многогодишен опит в озвучаване както на видео продукции, така и на големи събития, конференции и концерти.