Сватбена фотография

Поздравления! Щом си тук, значи ти предстои едно от най-специалните тържества в живота: сватбата. Всички емоции, които стоят зад нея са причините, поради които фотограф Виолета Пефтичева и екипа на Photo Lounge обожаваме да снимаме този прекрасен ден. Сватбената фотография разказва историята на тържеството и вашата обич, споделена с най-близките ви хора и освен това, ще ти покаже ценни и малки моменти, които със сигурност си пропуснал да видиш и забележиш. Дълго, след като роклята е опакована и прибрана, а балоните са отлетели към небето, снимките ще те връщат към този неповторим ден.

 

Нашата задача е да ти помогнем да съхраниш спомена за цял живот.  Сватбата за нас е емоционално събитие, а не модна и рекламна фотосесия, затова първото, което винаги споделяме е, че много държим на естествения и достоверен репортаж от деня. Не очаквай да се месим, да коригираме, да подреждаме и да дирижираме ситуации и събития спрямо нашите очаквания за перфектни кадри и моменти. Очаквай обективно и неподправено заснемане. Твой основен фотограф ще бъде Виолета Пефтичева, заснела над 300 сватбени тържества и двойки. Ще предразположи всеки един гост само със слънчевото и усмихнато присъствие, което има и ще те отпусне, за да й се довериш изцяло. А това е от изключително важно значение, защото както обичаме да казваме – фотографа ще е най-близкия ти човек в този ден, ще е неотлъчно до теб (дори и в тоалетната ако пожелаете такива забавни снимки) и е важно да харесаш компанията и личността му. Виолета е ценител на естествената светлина, естествените емоции, истинските и неподправени моменти. Така тя успява да запази автентично духа, атмосферата и да разкаже без доза подправеност реална сватбена история.

Какво трябва да направиш обаче, за да си сигурен, че именно фотограф Виолета Пефтичева е точния сватбен фотограф за твоето събитие?

На първо място изключително важно е да разгледаш нейната работа, портфолио, творчество, стил на заснемане и обработка на снимките. Да проучиш добре нейното реноме на фотограф, да прочетеш отзиви и мнения на нейни клиенти и младоженци, които са й се доверили. Преди да се обадиш и да уговориш среща с нея и екипа ни, трябва да си твърдо убеден, че сватбените истории, които тя разказва, са именно и това, което ти търсиш, очакваш и си представяш за своя сватбен ден. Провери в календара дали датата, на която сте решили да организирате сватбеното си тържество е свободна. И ако е – обади се и запази час за среща с нея (може и присъствена, може и онлайн). На срещата сподели всички подробности за планирания мечтан ден. Тя ще ви даде насоки, препоръки, идеи, за които сме убедени, че дори и не сте се сетили, че трябва да мислите. В края на разговора ще получите персонално предложение за заснемане на вашия ден, съобразено с вашите нужди, очаквания и желания, а по преценка на фотографа може да ви насочи и към по-подходящ за вас професионалист.

Повече за фотограф Виолета Пефтичева и нейната експертност в заснемането на сватбени тържества, може да разгледате и разберете от нейния личен сайт-галерия.

Да намериш своя фотограф е като да се влюбиш от пръв поглед – виждаш снимките, усещаш душата и знаеш – това е твоят човек. Ако тя е вашият – не чакайте и се обадете още сега.

ПРОЕКТИ

потопи се в романтичния свят на сватбите

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ​

Сватбените тържества са особена слабост на фотограф Виолета Пефтичева и тя държи на директна връзка с вас.