Портретна фотография

Някога, крале и кралици разчитали на дворцовите художници, за да запечатат облика си за вековете. Днес, задачата да уловят в кадър идентичността, характера, харизмата на човек, се пада на портретните фотографи като Виолета Пефтичева. Как изглеждаш и кой си? Какво на кого искаш да кажеш със снимките?

Всеки добър и опитен фотограф като Виолета Пефтичева ще разпознае твоите характер, харизма, чувствителност, ще усети душевността и ще знае как да те предразположи така, че заставайки пред камерата да откриеш същността си. За да се създаде такъв искрен и честен портрет, който да задържа погледа на гледащия, да провокира, да разказва, да предава послание, да пише история, се изискват набор от умения и качества, които гарантираме 100 %, че фотограф Виолета Пефтичева притежава.

Отпусни се, бъди себе си и разкажи честно и искрено какъв си. 

В удобна и приятна обстановка, на чаша кафе или чай, ще можеш да обрисуваш твоите очаквания, желания, представи, идеи и да споделиш нуждите, за които трябва да създадеш тези портрети. Опитът и усета на фотографа веднага ще те насочат към подходящия за теб портрет. Може би се нуждаеш от бизнес портрет, от класически портрет, от артистичен портрет, лайфстайл портрет или пък нещо съвсем различно и нестандартно. Не се притеснявай и бъди откровен – само така ще можеш да се довериш изцяло на фотографа и да създадете заедно снимките, които искаш, от които се нуждаеш и за които си мечтал.

Ако за пръв път си решил да се снимаш при фотограф Виолета Пефтичева, то нека накратко да те запознаем какво те очаква. Първото и най-важно нещо е да разгледаш нейната работа и портфолио. Увери се, че това, което тя представя чрез творчеството си, е в пълен синхрон с твоето усещане за естетика, стил и фотография. Второ, запознай се с отзивите и мнението на другите клиенти и модели на фотографа. Google reviews & Facebook reviews са едни от най-надеждните места, на които да прочетеш обратна връзка от клиентите, защото те не могат да бъдат манипулирани и контролирани. Прочети как другите са се почувствали по време на снимките, дали са удовлетворени от резултата, дали емоционално са се припознали с нейното творчество, дали коректно са били изпълнени всички срокове и договорености. Това ще ти даде спокойствие, че избираш фотограф, не само с опит и умения, но и коректен и спазващ обещанията и думите си.

На трето място – свържи се с екипа на Photo Lounge, за да получиш подробна информация и ясни условия, по които фотограф Виолета Пефтичева и студиото работят.

Четвърто – запази своя час от календара.

А какво да очакваш в деня на сесията – ще се срещнеш с фотографа, който ще те предразположи още през първите минути на твоето пристигане. Тя ще те накара да се чувстваш спокоен, за да й се довериш максимално и да разголиш дори душата си пред нея. Предварително ще обсъдите всички детайли и подробности (дрехи, аксесоари, нужда от стилист, гримьор, фризьор и т.н.), за да бъде максимално добра подготовката за сесията. И щом всичко е готово – ще се озовеш на бляскава сцена, в която ти ще бъдеш звездата. Ще се почувстваш специален, красив, уникален – какъвто си всъщност. Останалото ще задържим в тайна, за да запазим магията на моментите.

ПРОЕКТИ

Вдъхнови се

свържи се с нас

За да те консултираме за най-подходящия вид фотография за твоите продукти и услуги