Портрет на поколенията

Да се заснеме портрет на поколенията е истинско предизвикателство и отговорност, защото този тип фотография е за тогава, когато днес ще бъде някога!

Именно в това се корени и силата на фотографията – запечатвайки в кадър мига споделено щастие – да го превърне във вечен безценен спомен за семейната идилия!

Вълнуващо е да проследим линията на живота през различните поколения в един род.

Трогателно е доверието, което ни гласуват за увековечаването на техните емоции – през първите плахи стъпки на малкото внуче; през отворените обятия на майката – закрилница, готова да го хване ако падне; през умилените сълзи на любящата баба до бръчиците, разтеглящи в горда усмивка лицето на прабаба, въздишаща с облекчение, че е изпълнила своята мисия – да създаде живот и да остави продължение след себе си!

За нас е вдъхновение да бъдем свидетели на вашия житейски път през поколенията и чест да го запечатаме в кадър за вечността и за следващите поколения след вас!

Този тип фотосесия  е подходяща за рожден ден, юбилей, годишнина от сватбата, Коледа, както и без повод,  тя е  идеалният сантиментален подарък за цялото семейство. Насърчаваме към такъв тип фотография, защото  създава спомени, остава завинаги и направена от професионалист с отношение към детайлите – вие реално инвестирате в родовата си памет. 

Да, живеем в твърде материален свят, но емоционалното наследство, което ще оставим след себе си  е много по-важно от всичко друго. Важни са емоциите, чувствата, преживяванията, вълненията, усмивките, топлината, които будим в близките си и с които искаме да ни запомнят! Фотографията пресъздава снимките, запечатали спонтанните моменти на близост, на нежност, обич, щастие  в своебразен хербарий от емоции, за които нямаме властта над времето да върнем и изживеем отново, но споменът за тях стопля съзнанието ни и гали ласкаво сърцето!