Фотография за новородени

Един от най-важните и щастливи моменти за всяко семейство е посрещането на новия живот. Фотосесията за новородени е една от малкото фотосесии, които нямат повторение в живота. Затова е и толкова уникална. Тези първи дни са толкова специални и сантиментални, а отминават бързо и неусетно. Затова не пропускай възможността да запечаташ за времето кадрите на твоето мъниче. Препоръката ни е да не се лишаваш и от общи кадри на цялото семейство.  Снимките, създадени в този щастлив момент, ще те вълнуват през целия живот, ще ти припомнят радостта да държиш в ръцете си това малко същество и ще те връщат към тези незабравими, споделени моменти.

Знаем, че веднага след раждането последното нещо, за което трябва да се тревожиш и мислиш, е планиране на фотосесия. Затова нашата препоръка е подготовката за тази сесия да започне преди бебето да се роди. Най-подходящо е да ни се обадиш към края на шести-седми месец, за да запишем планирания термин за раждането. Така можем да ти гарантираме, че ще имаш запазен ден и час за фотосесия на новородено с фотограф Виолета Пефтичева. А щом бебето се роди, ще фиксираме и точните ден и час, в които ще се проведе фотосесията.

Като професионален фотограф основна задача за Виолета Пефтичева е да съхрани по най-добрия начин моментите на нежност и невинност на твоето новородено бебе. За целта тя инвестира в най-доброто обучение, което се предлага на световно ниво. Учи се от най-добрите в бранша, имена като Ana Brandt, Kelly Brown, Anna Geddes, Sandy Puc, Erin Elizabeth Hoskins, Jade, Kathleen Vergara. Била е участник и в мастъркласове на Michael Stief & Daniela Ursache. Десет години опит, над 300 сесии на новородени бебета, натрупани и приложени знания, индивидуални обучения от неонатолози и акушери, ежегодни курсове за оказване на първа помощ при бебета, деца и възрастни, както и напълно оборудвана аптечка в студиото, могат да ти гарантират, че твоето бебе и семейство са във възможно най-сигурните и квалифицирани ръце.

Добрият фотограф и неговия подготвен екип се грижат за твоето спокойно и приятно гостуване в студиото. Наша грижа са комфорта на бебчето, успокояването, позирането му с подходящите декори и реквизити, осигуряване на пълно удобство на родителите, дори и забавления за по-големите деца. В студиото можем да ти предложим напитки, дребна почерпка, неограничен интернет достъп, телевизия с достъп до Netflix, книги, списания, настолни игри, люлка за почивка, удобни дивани и дори легло, на което можеш да се излегнеш и да отпочинеш.

Дамите, които вече са имали професионална  фотосесия за бременни, както и семействата, доверили се на фотограф Виолета Пефтичева, могат да направят ясна разлика между нейния неподправен стил, усмивка, отношение и качествена фотография и всички останали фотографи. Професионализмът и всеотдайността, с които работи, са емблематични за нейната същност. Нейната усмивка няма да те остави безпристрастен и ще те предразположи да й се довериш и заедно да създадете непреходни кадри за стената на твоя дом и семейния албум.

Ако тази сесия ще е първата среща с фотографа – не се притеснявай да споделиш притесненията си, да обрисуваш идеите си и да й се довериш напълно, че ще разгърне творческия си потенциал за теб.

ПРОЕКТИ

Вдъхнови се

Резервирай своя час

или се свържи с нас, ако имаш по-специфично запитване.