Наеми студиото

разбери повече за

Залите на photo lounge

PHOTO LOUNGE - НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ТВОИТЕ ТВОРЧЕСКИ ПРОЕКТИ

Всичко, от което се нуждаеш, на едно място.

Photo Lounge е снимачно студио, изградено с мисъл и внимание към детайла от фотограф с над 11-годишен опит. Намира се в централната градска част на град Бургас. На твое разположение са безплатен и удобен паркинг, безплатни напитки, климатизация, две зали – зала “Интериори” и зала “Циклорама”, практична гримьорна и съблекалня, огромен гардероб, реквизит, оборудване и осветление от висок клас, както за фотографски, така и за видео и аудио проекти със 100 % контролиран достъп на светлината и звука.

Екипът ни е отлично подготвен за всяка една творческа идея и проект. Готови сме да предложим решения, където и да срещнеш трудности. Във фотостудиото не само работим по лични проекти и идеи, но сме отворили вратите си за колеги от цял свят в помощ за реализация на техните вдъхновения. Можете да наемеш студиото и да реализираш своите идеи, докато се чувстваш като у дома си. Предлагаме както само наемане на студиото, така и пълен набор от цялата ти необходима техника.

Във Photo Lounge се гордеем, че предлагаме съвременно оборудване и уютна обстановка, които да подкрепят всяка творческа работа и да ти осигурят качествено изживяване. Нашата цел е да бъдем твой партньор във всеки етап на процеса – от концепцията и идеята до финалния продукт.

Свържи се с нас днес и ни разкажи своите идеи. Винаги сме готови да предложим индивидуално решение, отговарящо на твоите цели и нужди.

освободи креативността си

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ ВЪВ PHOTO LOUNGE

Вдъхнови ли се?

Резервирай своя час във Photo Lounge още сега или се свържи се с нас за повече информация и съдействие