Design Page

Before title h3

H2

H2 - hero

H2 white

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Бутони

Секции

Before title h3

H2

Photo Lounge е студиен комплекс, изграден с мисъл и внимание към детайла от фотографът с над 11-годишен опит – Виолета Пефтичева. Тук ще намериш удобствата, оборудването, реквизита и добрата локация за всяка една творческа идея и проект. Намира се в централна градска част на гр. Бургас. На твое разположение са безплатен и удобен паркинг, напитки, климатизация, две зали, практична гримьорна и съблекалня, огромен гардероб, реквизит, оборудване и осветление от висок клас, както за фотографски, така и за видео и аудио проекти със 100 % контролиран достъп на светлината.

Професионален екип
РАЗНООБРАЗЕН РЕКВИЗИТ
ДЕКОРИ В РЕАЛНИ РАЗМЕРИ
ОТДЕЛНА ГРИМЬОРНА/СЪБЛЕКАЛНЯ
ОГРОМЕН ГАРДЕРОБ
ОБОРУДВАНЕ ОТ НАЙ-ВИСОК КЛАС
ФОТО И ВИДЕО ТЕХНИКА ПОД НАЕМ
Обслужване от бара - кафе, чай, вода

Зала Циклорама е нашата основна снимачна зала. Тя е кръстена на известната безкрайна бяла стена (cyclorama) и заема 90 кв.м с височина 3,30 м. Бялата безкрайна стена е разположена на ъгъл с размери 7,5 х 5,5 м и височина 3,30 м., 40 кв.м активна снимачна част. Оборудвана е с релсова система FOBA, позволяваща разполагане на светлините без излишни кабели и стативи по земята.

Залата е подходяща за създаване на различни по вид фото, видео и аудио продукции.

Има обособена зона с кухненски бокс, хладилник, кафе машина, диспенсър за топла и студена вода, както и удобен клиентски кът.

Отделен е кът, в който се съхранява цялата налична осветителна система за лесен и бърз достъп и монтаж спрямо идеите и нуждите, а множеството модификатори са практично разпънати и подготвени за по-лесна употреба.

Зала Интериори събира в себе си четири отделни помещения: една основна зала за снимки с изградени декори (80 кв.м), зала за новородени (10 кв.м), гримьорна и съблекалня (5 кв.м) и склад (5 кв.м), с обща квадратура 100 кв.м., височина 3.30 м. В нея ще откриеш огромно разнообразие от декори (попитай ни за наличните такива), асортимент от реквизити, мебели, богат гардероб, съдържащ над 500 рокли за дами, над 250 дрехи за момчета и момичета на възраст от 6 месеца до 10 години и над 200 броя дрешки за новородени бебчета.

Създадената гримьорна с осветено и голямо огледало е удобна за работа едновременно и на фризьор и на гримьор.

Провери дали желаната дата и час от теб са свободни и направи своята резервация бързо и лесно от тук:

Цена за наем на една зала: 100 лв./час

Цена за наем на двете зали едновременно: 150 лв./час

(Препоръчително ако имаш нужда от голяма гримьорна, съблекалня, декори и пространство за работа).


Aсистент – 35 лв./час
Осветител – 100 лв/час

ОТСТЪПКИ:
≤ 3 часа – 10 %
≤ 7 часа – 20 %

Цените са крайни с включен ДДС

* Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

Да, разбира се, че е възможно.
Дори ползваш промоционална цена за наем, вместо 200 лв – 150 лв. Това щети даде удобството да ползваш всички възможности на снимачния център Photo Lounge.

* Фотоапарати
Sony A7 III – 3 бр.

Sony ZV1


* Обективи:
Sony 16-35mm /4
Sony FE 35mm/1.4 GM 
Sony 55mm/1.8
Sony FE 85mm/1.4 GM
Sony FE 70-200 mm/ 2.8 GM
Sony 50mm/1.2 GM

ИМПУЛСНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Dynaphos 2 бр. х 800 W и Dynaphos 2 бр х 400 W

ПОСТОЯННО ОСВЕТЛЕНИЕ

Диодно осветление Godox SL-300 III bi / 4 бр.
Диодно осветление Nanguang COMBO 200C (CN-T1120C) Bi-color / 1 бр.
Оптичен спот Godox VSA-19K градусов / 1 бр.
Диодно осветление Nanguang COMBO 200C (CN-T1120C) Bi-color / 1 бр.
Диодно RGB осветление Godox SZ150R / 2 бр.

* V-flats с бяла и черна повърхност – 2 броя с размери 2 х 1,50 м
* Октабокс с пчелна пита 150 см
* Параболичен софтбокс с пита 120 см
* Софтбокс с пчелна пита 120х80 см
* Софтбокс 2 бр с размер 60х80 см
* Софтбокс 60х60 см
* Grid Softbox 180 х 30 см
* Grid Softbox 120 х 90 см
* Grid с пчелна пита 160 х 35 см
* Beauty dish 50 см
* 3 бр. спотове–6 см, 20 см и 26 см
* Отражателен диск 5 в 1 (черно, бяло, сребро, злато, дифузно) – 80 см;
* Отражател 5 в 1 (черно, бяло, сребро, злато, дифузно) – 80 х 200 см;

При използването им се заплаща цена на 1 похабен метър – 20 лв. При внимателно използване без похабяване – не се дължи заплащане.
Arctic White 2.72 x 11 м (бял)
Black 2.72 x 11 м (черен);
Smoke Grey 2.72 x 11 м (тъмно сив)
Mist Grey 2.72 x 11 м (светло сив)
Royal Purple 2.72 x 11 м (кралско лилаво)
Cardamon 2.72 x 11 м (кафяво)
Sky Blue 2.72 x 11 м (син)
Crimson 2.40 x 11 м (червен);
Leaf 2.72 x 11 м (зелено);
Damson 2.72 x 11 м(тъмна циклама)
Buttercup 2.72 x 11 м (жълт)
Lilac 2.72 x 11 м (люляк)
Mandarin 2.72 x 11 м (оранжево)

ЧЕРЕН ФОНплат
ЗЕЛЕН ФОН – плат
РИСУВАНИ ФОНОВЕ – 3 бр.
ВИНИЛ – мрамор
Двустранен текстилен фон /розова и синя текстура/ 100х200 см

Можем да предложим Асистент, който да ти помага при подредбата и местенето на осветленията. На твое разположение е и Осветител, който да реди осветлението по зададени от теб параметри.

Да, разбира се. Консултирайте се с екипа ни за евентуални ограничения или невъзможност за внасяне на определени неша.

 1. Студиото е под постоянно видео наблюдение.
 2. По време на твоя престой ще присъства представител на студиото.
 3. Студиото е с работно време от понеделник до петък от 09:00 ч. До 17:00 ч, но може да бъде отдавано 24/7. Цената за наем е на час, без значение дали в работно или извънработно време на студиото желаеш да ни посетиш. 
 4. Удължаването на времето за наем е възможно, ако студиото няма следващ ангажимент.
 5. При наем на студиото: В началото наемателя минава инструктаж за експлоатация. Наемателя напуска студиото след проверка за изправност на оборудването.
 6. Само по време на първото посещение безвъзмездно съдействаме с нагласяне на техника, осветление и оборудване. Ако не умееш да боравиш с техниката, заяви платените услуги и помощ на асистент или осветител за следващия си престой.
 7. Времето за наем на студиото започва да тече след приключване на инструктажа и включва подготовка, стайлинг, грим, осветление и друго, нужно за сесията.
 8. В студиото се влиза само с поставени калцуни. Ако ще се снимаш – задължително носи обувките за снимките отделно подготвени и предварително добре почистени.
 9. Студиото е частна собственост на “Фото и Арткафе ЕООД”, представлявано от Виолета Пефтичева и нанесени щети, откраднати вещи и неправомерно използване на реквизити и декори следват да бъдат заплатени в пълен размер или закупени изцяло на ново при пълното им унищожаване.
 10. При резервация на фотосесия или наем на студиото за твой проект по време на престоя ти – ти си отговорен за доброто стопанисване и грижа за наетия имот. Ако е установен вандализъм, кражба или друго тежко престъпление – ще бъдат сезирани конкректните органи.
 11. При наличие на деца, техните настойници са отговорни за безопасността им. Студиото не поема ангажимент и отговорност за поведението, евентуални щети или наранявания поради невнимание и нехайство от страна на отговорен възрастен. Ако детето повреди, унищожи или дефектира даден предмет, техника, оборудване – следва щетата да бъде заплатена.
 12. В студиото се допускат домашни любимци. Бъди сигурен, че те са с чисти лапи, прилично поведение и задължителен повод.
 13. Не са разрешени лепене на тиксо, пробиване на дупки и каквито и да е подобни действия. Консултирай с нас идеите си, за да ти съдействаме адекватно и на време.
 14. Забранено е използването на запалителни предмети като фойерверки, димки и други опасни за пожарната безопасност предмети и устройства.
 15. ПУШЕНЕТО е ЗАБРАНЕНО във всички зали на Photo Lounge. Попитай за обособените зони за пушене в и извън сградата.
 16. По време на твоя престой са включени безплатни напитки – диспенсър с топла и студена вода, кафе и чай. Можеш да донесеш и напитки и почерпка за себе си или екипа.
 17. Запознай се в детайли с условията на студиото, за да няма неприятни изненади, а да се чувстваш удобно и комфортно при нас.

Не, няма обособено място за клиенти за Photo Lounge, но сградата разполага с голям безплатен паркинг и можете да спрете на удобно за вас място.

Да, разполага. Има всякакви удобства, за да стигнеш лесно и безопасно до нас.

Да, разполага със санитарен възел, само за клиенти за студиото.

Да, разполагаме с отделна зала, която е оборудвана с удобства за гримиране, фризиране и преобличане.

Да, възможно е, стига след твоя ангажимент залата да е свободна.

Разбира се, че можем да го направим. Сподели ни идеята си, нека уточним детайлите и ще ти предложим условия, по които можем да я реализираме.

Може да наемеш асистент и/или осветител, който да е на твое разположение през цялото време.

Не, категорично. На входа на студиото можеш да поставиш калцуни върху обувките си или да влезеш по чорапи. Обувките, с които ще се снимаш трябва да бъдат донесени в отделна торба и добре почистени предварително.

Да, можеш да заявиш ползване на всяка една дреха от гардероба. Разгледай тук наличните рокли, а за воали, платове и аксесоари – на място.

Не, можеш да ползваш всички налични столове, дивани, канапета, мебели и т.н. Просто ни попитай, за да ти осигурим лесен достъп до тях и да съдействаме.