Често задавани въпроси

Наем на студиото

Цени и екстри

Зала Циклорама е нашата основна снимачна зала. Тя е кръстена на известната безкрайна бяла стена (cyclorama) и заема 90 кв.м с височина 3,30 м. Бялата безкрайна стена е разположена на ъгъл с размери 7,5 х 5,5 м и височина 3,30 м., 40 кв.м активна снимачна част. Оборудвана е с релсова система FOBA, позволяваща разполагане на светлините без излишни кабели и стативи по земята.

Залата е подходяща за създаване на различни по вид фото, видео и аудио продукции.

Има обособена зона с кухненски бокс, хладилник, кафе машина, диспенсър за топла и студена вода, както и удобен клиентски кът.

Отделен е кът, в който се съхранява цялата налична осветителна система за лесен и бърз достъп и монтаж спрямо идеите и нуждите, а множеството модификатори са практично разпънати и подготвени за по-лесна употреба.

Зала Интериори събира в себе си четири отделни помещения: една основна зала за снимки с изградени декори (80 кв.м), зала за новородени (10 кв.м), гримьорна и съблекалня (5 кв.м) и склад (5 кв.м), с обща квадратура 100 кв.м., височина 3.30 м. В нея ще откриеш огромно разнообразие от декори (попитай ни за наличните такива), асортимент от реквизити, мебели, богат гардероб, съдържащ над 500 рокли за дами, над 250 дрехи за момчета и момичета на възраст от 6 месеца до 10 години и над 200 броя дрешки за новородени бебчета.

Създадената гримьорна с осветено и голямо огледало е удобна за работа едновременно и на фризьор и на гримьор.

Провери дали желаната дата и час от теб са свободни и направи своята резервация бързо и лесно от тук:

Цена за наем на една зала: 100 лв./час

Цена за наем на двете зали едновременно: 150 лв./час

(Препоръчително ако имаш нужда от голяма гримьорна, съблекалня, декори и пространство за работа).


Aсистент – 35 лв./час
Осветител – 100 лв/час

ОТСТЪПКИ:
≤ 3 часа – 10 %
≤ 7 часа – 20 %

Цените са крайни с включен ДДС

* Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

Да, разбира се, че е възможно.
Дори ползваш промоционална цена за наем, вместо 200 лв – 150 лв. Това щети даде удобството да ползваш всички възможности на снимачния център Photo Lounge.

* Фотоапарати
Sony A7 III – 3 бр.

Sony ZV1


* Обективи:
Sony 16-35mm /4
Sony FE 35mm/1.4 GM 
Sony 55mm/1.8
Sony FE 85mm/1.4 GM
Sony FE 70-200 mm/ 2.8 GM
Sony 50mm/1.2 GM

ИМПУЛСНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Dynaphos 2 бр. х 800 W и Dynaphos 2 бр х 400 W

ПОСТОЯННО ОСВЕТЛЕНИЕ

Диодно осветление Godox SL-300 III bi / 4 бр.
Диодно осветление Nanguang COMBO 200C (CN-T1120C) Bi-color / 1 бр.
Оптичен спот Godox VSA-19K градусов / 1 бр.
Диодно осветление Nanguang COMBO 200C (CN-T1120C) Bi-color / 1 бр.
Диодно RGB осветление Godox SZ150R / 2 бр.

* V-flats с бяла и черна повърхност – 2 броя с размери 2 х 1,50 м
* Октабокс с пчелна пита 150 см
* Параболичен софтбокс с пита 120 см
* Софтбокс с пчелна пита 120х80 см
* Софтбокс 2 бр с размер 60х80 см
* Софтбокс 60х60 см
* Grid Softbox 180 х 30 см
* Grid Softbox 120 х 90 см
* Grid с пчелна пита 160 х 35 см
* Beauty dish 50 см
* 3 бр. спотове–6 см, 20 см и 26 см
* Отражателен диск 5 в 1 (черно, бяло, сребро, злато, дифузно) – 80 см;
* Отражател 5 в 1 (черно, бяло, сребро, злато, дифузно) – 80 х 200 см;

При използването им се заплаща цена на 1 похабен метър – 20 лв. При внимателно използване без похабяване – не се дължи заплащане.
Arctic White 2.72 x 11 м (бял)
Black 2.72 x 11 м (черен);
Smoke Grey 2.72 x 11 м (тъмно сив)
Mist Grey 2.72 x 11 м (светло сив)
Royal Purple 2.72 x 11 м (кралско лилаво)
Cardamon 2.72 x 11 м (кафяво)
Sky Blue 2.72 x 11 м (син)
Crimson 2.40 x 11 м (червен);
Leaf 2.72 x 11 м (зелено);
Damson 2.72 x 11 м(тъмна циклама)
Buttercup 2.72 x 11 м (жълт)
Lilac 2.72 x 11 м (люляк)
Mandarin 2.72 x 11 м (оранжево)

ЧЕРЕН ФОНплат
ЗЕЛЕН ФОН – плат
РИСУВАНИ ФОНОВЕ – 3 бр.
ВИНИЛ – мрамор
Двустранен текстилен фон /розова и синя текстура/ 100х200 см

Можем да предложим Асистент, който да ти помага при подредбата и местенето на осветленията. На твое разположение е и Осветител, който да реди осветлението по зададени от теб параметри.

Да, разбира се. Консултирайте се с екипа ни за евентуални ограничения или невъзможност за внасяне на определени неша.

 1. Студиото е под постоянно видео наблюдение.
 2. По време на твоя престой ще присъства представител на студиото.
 3. Студиото е с работно време от понеделник до петък от 09:00 ч. До 17:00 ч, но може да бъде отдавано 24/7. Цената за наем е на час, без значение дали в работно или извънработно време на студиото желаеш да ни посетиш. 
 4. Удължаването на времето за наем е възможно, ако студиото няма следващ ангажимент.
 5. При наем на студиото: В началото наемателя минава инструктаж за експлоатация. Наемателя напуска студиото след проверка за изправност на оборудването.
 6. Само по време на първото посещение безвъзмездно съдействаме с нагласяне на техника, осветление и оборудване. Ако не умееш да боравиш с техниката, заяви платените услуги и помощ на асистент или осветител за следващия си престой.
 7. Времето за наем на студиото започва да тече след приключване на инструктажа и включва подготовка, стайлинг, грим, осветление и друго, нужно за сесията.
 8. В студиото се влиза само с поставени калцуни. Ако ще се снимаш – задължително носи обувките за снимките отделно подготвени и предварително добре почистени.
 9. Студиото е частна собственост на “Фото и Арткафе ЕООД”, представлявано от Виолета Пефтичева и нанесени щети, откраднати вещи и неправомерно използване на реквизити и декори следват да бъдат заплатени в пълен размер или закупени изцяло на ново при пълното им унищожаване.
 10. При резервация на фотосесия или наем на студиото за твой проект по време на престоя ти – ти си отговорен за доброто стопанисване и грижа за наетия имот. Ако е установен вандализъм, кражба или друго тежко престъпление – ще бъдат сезирани конкректните органи.
 11. При наличие на деца, техните настойници са отговорни за безопасността им. Студиото не поема ангажимент и отговорност за поведението, евентуални щети или наранявания поради невнимание и нехайство от страна на отговорен възрастен. Ако детето повреди, унищожи или дефектира даден предмет, техника, оборудване – следва щетата да бъде заплатена.
 12. В студиото се допускат домашни любимци. Бъди сигурен, че те са с чисти лапи, прилично поведение и задължителен повод.
 13. Не са разрешени лепене на тиксо, пробиване на дупки и каквито и да е подобни действия. Консултирай с нас идеите си, за да ти съдействаме адекватно и на време.
 14. Забранено е използването на запалителни предмети като фойерверки, димки и други опасни за пожарната безопасност предмети и устройства.
 15. ПУШЕНЕТО е ЗАБРАНЕНО във всички зали на Photo Lounge. Попитай за обособените зони за пушене в и извън сградата.
 16. По време на твоя престой са включени безплатни напитки – диспенсър с топла и студена вода, кафе и чай. Можеш да донесеш и напитки и почерпка за себе си или екипа.
 17. Запознай се в детайли с условията на студиото, за да няма неприятни изненади, а да се чувстваш удобно и комфортно при нас.

Не, няма обособено място за клиенти за Photo Lounge, но сградата разполага с голям безплатен паркинг и можете да спрете на удобно за вас място.

Да, разполага. Има всякакви удобства, за да стигнеш лесно и безопасно до нас.

Да, разполага със санитарен възел, само за клиенти за студиото.

Да, разполагаме с отделна зала, която е оборудвана с удобства за гримиране, фризиране и преобличане.

Да, възможно е, стига след твоя ангажимент залата да е свободна.

Разбира се, че можем да го направим. Сподели ни идеята си, нека уточним детайлите и ще ти предложим условия, по които можем да я реализираме.

Може да наемеш асистент и/или осветител, който да е на твое разположение през цялото време.

Не, категорично. На входа на студиото можеш да поставиш калцуни върху обувките си или да влезеш по чорапи. Обувките, с които ще се снимаш трябва да бъдат донесени в отделна торба и добре почистени предварително.

Да, можеш да заявиш ползване на всяка една дреха от гардероба. Разгледай тук наличните рокли, а за воали, платове и аксесоари – на място.

Не, можеш да ползваш всички налични столове, дивани, канапета, мебели и т.н. Просто ни попитай, за да ти осигурим лесен достъп до тях и да съдействаме.

Резервирай своя час

или се свържи с нас, ако имаш по-специфично запитване.