Цени и условия

Наем на студиото

Цени и екстри

Цени за наем:

Цена за наем на една зала:
100 лв./час

Цена за наем на двете зали едновременно:
150 лв./час

(Препоръчително ако имате нужда от голяма гримьорна, съблекалня, декори и пространство за работа).


Aсистент – 35 лв./час
Осветител – 100 лв/час

ОТСТЪПКИ:
≤ 3 часа – 10 %
≤ 7 часа – 20 %

Цените са крайни с включен ДДС

Включва:

Климатизация / вентилация / отопление
Озвучение
ТВ
WI-FI
Хладилник
Санитарен възел
Почистване
Свободен паркинг достъп до сградата
Обслужване от бара - кафе, чай, вода

* Цената е на започнат час без значение дали е за подготовка, снимане или просто ползване на помещението. Включва: безплатни напитки (кафе, чай, вода), дребни сладки, климатизация, озвучаване, ТВ, WI-FI, хладилник, санитарен възел, почистване, свободен паркинг достъп до сградата

Допълнителни заплатени услуги: фотограф, видеограф, осветител, озвучител, асистент, обслужване от бара – натурални сокове, вино, бира, сайдери; мултимедия, принтер, компютър.

запознай се с

Условията за ползване

 1. Студиото е под постоянно видео наблюдение.
 2. По време на твоя престой ще присъства представител на студиото.
 3. Студиото е с работно време от понеделник до петък от 09:00 ч. До 17:00 ч, но можеш да го наемеш 24/7.
 4. Цената за наем е на час, без значение дали в работно или извънработно време на студиото желаеш да ни посетиш.
 5. Удължаването на времето за наем е възможно, ако студиото няма следващ ангажимент.
 6. При наем на студиото: В началото наемателя минава инструктаж за експлоатация. Наемателя напуска студиото след проверка за изправност на оборудването.
 7. Само по време на първото посещение безвъзмездно съдействаме с нагласяне на техника, осветление и оборудване. Ако не умееш да боравиш с техниката, заяви платените услуги и помощ на асистент или осветител за следващия си престой.
 8. Времето за наем на студиото започва да тече след приключване на инструктажа и включва подготовка, стайлинг, грим, осветление и друго, нужно за сесията.
 9. В студиото се влиза само с поставени калцуни. Ако искаш да се снимаш с обувки – задължително носи обувките за снимките отделно подготвени и предварително добре почистени.
 10. Студиото е частна собственост на “Фото и Арткафе ЕООД”, представлявано от Виолета Пефтичева и нанесени щети, откраднати вещи и неправомерно използване на реквизити и декори следват да бъдат заплатени в пълен размер или закупени изцяло на ново при пълното им унищожаване.
 11. При резервация на фотосесия или наем на студиото за твой проект по време на престоя – ти си отговорен за доброто стопанисване и грижа за наетия имот. Ако е установен вандализъм, кражба или друго тежко престъпление – ще бъдат сезирани конкректните органи.
 12. При наличие на деца, техните настойници са отговорни за безопасността им. Студиото не поема ангажимент и отговорност за поведението, евентуални щети или наранявания поради невнимание и нехайство от страна на отговорен възрастен. Ако детето повреди, унищожи или дефектира даден предмет, техника, оборудване – следва щетата да бъде заплатена.
 13. В студиото се допускат домашни любимци. Бъди сигурен, че са с чисти лапи, прилично поведение и задължителен повод.
 14. Не са разрешени лепене на тиксо, пробиване на дупки и каквито и да е подобни действия. Консултирай с нас идеите си, за да ти съдействаме адекватно и на време.
 15. Забранено е използването на запалителни предмети като фойерверки, димки и други опасни за пожарната безопасност предмети и устройства.
 16. ПУШЕНЕТО е ЗАБРАНЕНО във всички зали на Photo Lounge. Попитай за обособените зони за пушене в и извън сградата.
 17. По време на твоя престой са включени безплатни напитки – диспенсър с топла и студена вода, кафе и чай. Можете да донесеш напитки и почерпка за себе си или екипа.
 18. Запознай се в детайли с условията на студиото, за да няма неприятни изненади, а да се чувстваш удобно и комфортно при нас.

Резервирай своя час

или се свържи с нас, ако имаш по-специфично запитване.