Фотография на бременни

Очакването на нов живот е един от най-вълнуващите и неповторими моменти в живота на всеки родител. Фотосесията за бременни е уникална възможност да запечатате красотата и емоцията на този специален период във вашето семейство. Всяка бременност е различна и красива по свой собствен начин, и затова сме тук, за да ви помогнем да запазите спомените от този невероятен момент за цял живот.

Препоръката ни е да включите във вашата фотосесия и партньора си, за да запазите спомените за този период от вашето семейно пътуване. Снимките от тази специална сесия ще ви радват през целия ви живот и ще ви връщат към магията на бременността и очакването на вашето бебе.
Планирането на фотосесията за бременни може да бъде предизвикателно, затова е добре да започнете подготовката преди раждането на бебето. Свържете се с нас към края на шестия или седмия месец от бременността, за да уговорим подходящата дата и място за фотосесията. Така ще имате спокойствие, че всичко е планирано и подготвено за този специален момент във вашето семейство.

Запознати сме, че този период от бременността може да бъде и източник на стрес и тревога, но фотосесията за бременни е възможност да се насладите на красотата и уникалността на този момент, който скоро ще бъде част от спомените ви.
Вашата фотосесия за бременни с фотограф Виолета Пефтичева е повече от просто сесия за заснемане на изображения – това е възможност да създадете вечни спомени, които ще останат за цял живот. Виолета не само разбира и улавя уникалната красота и емоции на бременността, но и създава интимна и уютна обстановка, която ви позволява да се почувствате комфортно и релаксирано по време на сесията. Нейната страст към своята работа и ангажимент към всяка клиентка гарантират, че вие и вашето бебе ще бъдете на преден план, а всяка фотография ще бъде уникално изживяване и израз на вашата любов и очакване. Със своята професионалност и топлина, Виолета е вашият надежден партньор за запечатване на този вълнуващ период от вашето семейно пътуване.

Ако тази сесия ще е първата среща с фотографа – не се притеснявай да споделиш притесненията си, да обрисуваш идеите си и да й се довериш напълно, че ще разгърне творческия си потенциал за теб.

ПРОЕКТИ

Вдъхнови се

Резервирай своя час

или се свържи с нас, ако имаш по-специфично запитване.